Bloggen her skal være min strikke-dagbog - et stykke historie til mig selv - som jeg meget gerne deler med andre.

søndag den 17. juni 2012

Mine mystiske sjaler

Det er et par dage siden, jeg har downloadet og printet 3. del af opskriften til Kirsten Kapurs Myseri Shawl. Siden da har opskriften ligget ved siden af strikketøjet, der ser sådan ud efter 2. del er blevet strikket:

Jeg er ikke særlig vild med det, og jeg har været noget i tvivl, om jeg overhovedet gider fortsætte. Jeg går nemlig også glip af den leg med dette sjal, som jeg eventuelt kunne finde på Ravelry. Jeg har ikke brugt tid på at forsøge at finde ud af, hvordan man kommer ind til en evt. chat om arbejdet med dette års mystiske sjal.

Men for fem minutter siden så jeg så, hvordan sjalet ser ud efter 3. del, idet Ulla har strikket det og viser det på sin blog i dag. Og det bliver pænere og sjovere, så jeg vil fortsætte lidt endnu.

Til gengæld bliver jeg mere og mere vild med sidste års mysterium af Stephen West:


På det har jeg strikket en god bid også af tredie del, og her kan jeg slet ikke lade være med at fortsætte.

Det passer ligefrem til vores Lobelia:


Og selv om det slet ikke er nødvendigt at gå tættere på sjalet, gør jeg det lige alligevel, fordi jeg synes billedet er så pænt:


Jeg kan stadigvæk slet ikke forstå, hvorfor jeg ikke har strikket dette sjal for længe siden.

9 kommentarer:

 1. Du skal helt sikkert videre med Kirstens sjal Kirsten ;o) det bliver smukt er jeg sikker på nu jeg har fået strikket 3. Del.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg går også videre. Det hjalp at se din udgave, så det takker jeg for.

   Slet
 2. Smukke smukke farver i begge sjaler. Synes nu også det pynter når bladmønstret kommer til.
  God søndag :)

  SvarSlet
 3. hej
  gider dig ret det er et utriligt smuk sjal du har gang i. og det bliver nu lidt spænde at se hvad nr. 2012 kan blive til.. følge jer emd spænding...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på, hvad det ender med - men det er ikke derfor jeg skriver det her.
   Jeg skriver, fordi jeg lige har fundet ud af, at hvis jeg søger og går ind på min blog på adressen: www.ka-strik.blogspot.in i stedet for www.ka ....... blogspot.com - så kan jeg se rubrikken med faste læsere igen.
   Der er ændret noget i Googles blog-systemer - jeg kan ikke komme det nærmere her - har ikke så meget forstand på det - men nu er jeg da kommet så langt, og det er du så også. Prøv om det også virker hos dig, med blogspot.in - det tror jeg det gør.

   Slet
 4. Jeg tror det bliver 2 meget fine sjaler, så det ville da være en skam at give op nu.

  SvarSlet
 5. Det er en sjov ide med at man ikke kender resultatet ..
  og jeg tror det bliver flot. Det flerfarvede synes jeg også rigtig godt om.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Altså, de farver du har valgt til sidste års Stephen West sjal er så smukke sammen at jeg lige har været alt mit garn igennem for at se om jeg har farver, der ligner dine for dem bliver jeg simpelthen nødt til at lave noget i en dag. Snart!!!

  Er sikker på at du ender ud med to meget, meget smukke (og meget forskellige) sjaler som udover at varme dejligt om hals og skuldre, også passer til det meste i din garderobe. Jeg glæder mig meget til at se dem begge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen til mine farver. Men idag har jeg ombestemt mig mht. lace-sjalet. Lace er ikke mig, og jeg gider ikke lave det. Så hvem der har lyst må få opskriften.
   Til gengæld starter Stephen West et nyt mystisk sjal - og det har jeg købt og i år vil jeg strikke med fra starten. Hvor jeg glæder mig. Nu skal jeg til at finde farver til det - det er svært synes jeg.
   Jeg laver et blog-indlæg om det snart.

   Slet