Bloggen her skal være min strikke-dagbog - et stykke historie til mig selv - som jeg meget gerne deler med andre.

mandag den 22. august 2011

Min deltagelse i det virtuelle strikkeliv via denne dagbog har allerede ført ændringer med sig. Det må være inspirationen fra de mange dejlige blogs, der har gjort, at jeg kigger på min egen strikkeverden på en anden måde end tidligere.

Jeg plejer at være allermest optaget af, hvilke nye modeller der lanceres af hvilken designer og min appetit på forskellige nye tilbud har været - og er vel stadig - umættelig.

Men nu mærker jeg større og større interesse for mit eget garnlager og ideer dukker op til, hvordan jeg kan udnytte den rigdom, jeg allerede har på hylder, i kurve, skuffer og skabe, bedst muligt.

Paradoksalt nok, måske, har interessen for mit eget garnlager, især højlandsgarnet, ført til denne nyanskaffelse, som jeg har ventet længe på at få tilsendt:


Det er farvekort over Marianne Isagers Alpaca 1 og 2 samt Spinni og Højlandsgarnet, for den sags skyld. I rigtig mange opskrifter bruges højlandsgarn sammen med alpaca 1, og jeg forestiller mig at de to garner klæder hinanden rigtig godt - hvad Camomille jo kan tjene som eksempel på.

Jeg har ventet længe på farvekortet, og i sidste uge kom det så. At jeg ikke er begyndt at lege med kombinationen af højland og alpaca endnu skyldes kun, at jeg stadig arbejder på højtryk på alle UFO-erne, som jeg jo har pådraget mig flere af for nylig.

Dagen efter farvekortet kom denne her:


der giver adgang til 190 af Kaffe Fassett's skønne mønstre. Jeg har allerede kigget et par stykker ud, som kan    
bruges til at lave dobbeltstrikkede tørklæder i højlandsgarnet, f.eks. i disse skønne farver:


som jeg kom til at tage med hjem fra blog-træf hos Karen-Ditte (Karen-Dittes Strikkerier) i går, hvor Karen-Ditte havde inviteret til en dejlig strik-eftermiddag i haven med sol, kaffe, kage, garn i skønne farver og store mængder, mange gode strikkeforslag og en hel masse entusiastisk strikkende kvinder.

Det var dejligt at deltage.

5 kommentarer:

 1. Det er nogle lækre farver du disker op med. Helt perfekte til en gang efterårsstrik :)

  SvarSlet
 2. Ja man bliver (let) påvirket af dette blogning og får nye og anderledes vinkler til strikningen.

  Jeg føler tit jeg har en guldgrubbe i mit garnlager og lægger planer som du med både det ene og det andet projekt.... for blot at erfare at der dukker nye fristelser op hele tiden ;-))

  Men hvor er det et dejligt givende univers vi befinder os i.

  Lækre farver og garn du har indkøbt det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det !!!

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Det er nogle virkelig lækre projekter du har gang i. Kaffe Fasset bogen ser unægtelig spændende ud - den må jeg vist have kigget lidt nærmere på:-)

  SvarSlet
 4. Du har ret. At kigge andre bloggere over skulderen og se og læse om alle deres skønne projekter det er guld værd. Ravelry også synes jeg. Dejligt med alt den inspiration...
  God weekend til dig og dine

  SvarSlet
 5. Som du kan se Kirsten, fik jeg løst problemet med at kunne kommenterer på din blog.
  Det viste sig at en anden blogger kunne knække koden til det.
  Det var noget med et flueben der skulle fjernes fra et felt!!! Jeg gjorde bare som der blev sagt og vupsi.
  Så nu glæder jeg mig til ikke kun at læse din blog, men også kommentere på den.

  SvarSlet