Bloggen her skal være min strikke-dagbog - et stykke historie til mig selv - som jeg meget gerne deler med andre.

søndag den 4. september 2011

Af pindene igen .... nr. 5

Så er Oxford fra Rowan Studio nr. 23 også blevet færdig. Den var jeg jo begyndt på i lilla, men måtte opgive det hårde garn, hvorefter jeg satte den i gang i sort og gråt fra de cones, jeg havde på hylderne. Den kom til at se sådan ud:

Jeg synes ideen med denne halvt bluse/halvt poncho er genial, og jeg synes også det færdige resultat er blevet godt. Den ser sådan ud, når den kommer på:


Og det er også OK. Men enhver kan se, at det der projekt med ferie og slankekur på een gang, det er jeg ikke kommet langt med (det fremgår jo også tydeligt til højre på siden). Ferien er overstået, og slankekuren er genoptaget, så nu må jeg se, hvor langt jeg når inden Fanø.

Det gode er, at jeg når at få mine gamle UFO-er af pindene. Jeg har kun en tilbage, der plager mig, og når den er dokumenteret færdig her på bloggen, har jeg kun lystfyldte projekter tilbage at lave. Det bliver skønt.

Det kunne f.eks. være denne her:


Også jeg har fået Annette Danielsens nye "Kunsten at strikke en Ø" i postkassen i ugen, der lige er gået. Hvor er det pragtfuldt at få en strikkebog, der bruger af det garn, man har så meget af på hylderne.

Min aktuelle udgave af Bornholm bliver lavet i det højlandsgarn, jeg for ganske nylig købte hos Karen-Ditte (Karen-Dittes Strikkerier), suppleret med en Isager Alpaca 2, der i forvejen lå i restekurven. Jeg glæder mig til at lave den.

8 kommentarer:

 1. Det var da en "sjov fætter" - i hvert fald ikke en trøje, man ser hver dag :-) Smukke farver, det endte med, men kommer du ikke til at fryse den ene arm? ;-)

  Er det ikke bare skønt med alle de nye modeller, der skal afprøves fra den bog, jeg glæder mig sådan til at sætte i gang, men som du vil se på min blog, er der også lige et par ting, der skal være færdige ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot, den Oxford.
  Kan man folde den bredstribede side ind, så ærmet får nogenlunde samme længde, somd en anden side? Jeg tænker, at det kunne være flot og måske mere praktisk i de situationer, hvor man skal bruge arme/hænder?
  Det ser ud til at være nogle skønne farver, du vil strikke Bornhold i. Jeg glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 3. Flot og anderledes assymetrisk trøje! Det er nogle smukke farver du har strikket den i.

  SvarSlet
 4. Hvor er den sej ;)
  Sjovt at se noget andet.

  Bornholm kan anbefales.

  Yt

  SvarSlet
 5. Hej. Tak for kommentarer. Jeg tror jeg har taget billedet lidt dumt, for der er faktisk god bevægelsesfrihed i trøjen også med højre arm, hvis man altså lige tager sin arm ud for at bruge den. Men der er flere huller til bæltet, så man kan godt snøre højredelen længere ind. Og modellen kan sagtens bære en T-shirt inden under, så man ikke kommer til at fryse venstre arm.

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot og elegant. Glæder mig til at følge med her hos dig:-)

  SvarSlet
 7. hej
  sikket en fin og sjov tøje eller hvad den nu skal kaldes..
  ja den kære vægt og som du selv skrever har det været ferie og det kan være svært at holde en kur, måske er det heller ikke meningen. man bare man skal tænke sig om. du tager en tørn nu, og jeg hæpper på det går godt for dig.

  SvarSlet
 8. Hvor er den super flot til dig :-)
  Jeg har lige bestilt bogen, strik en ø, jeg lurer også på Bornholm.
  Majbritt

  SvarSlet