Bloggen her skal være min strikke-dagbog - et stykke historie til mig selv - som jeg meget gerne deler med andre.

lørdag den 17. september 2011

"Se min kjole ..."

Jeg har strikket som en besat i den uge, der er gået, så jeg har kunnet følge rigtig godt med i den TV-transmitterede valgkamp. Det var nu noget enerverende til sidst, men jeg er nogenlunde glad for valgresultatet, og nu følger jeg så regeringsforhandlingerne. Men det er med et andet strikketøj i hånden, for jeg er nemlig blevet færdig med min version af Karla:


Det har jo været bøvlet for mig at strikke den, fordi jeg skulle lave den større. Jeg har som sagt strikket Rasmillas luksusgarn sammen med en tråd Isager alpaca 1, og det ændrede jo strikkefastheden og dermed også kjolens proportioner radikalt.

Jeg har fået mere vidde i nederdelen, men har faktisk måttet tage temmelig meget ind for også at få kjolen til at sidde på overkroppen. Desuden har jeg strikket lidt mere længde på ærmerne, end opskriften tilsagde. Det kan ses en smule, men jeg synes det er OK.

Alt ialt er jeg blevet glad for min Karla, som jeg både skal have på til indsamlingsfest for vores lokale Bio Bernhard, biograf og kulturhus, her i Præstø i aften, og ikke mindst til festmiddag på Fanø på næste lørdag.

16 kommentarer:

 1. Den er blevet god. Glæder mig til at se den live til festmiddag ;o)

  SvarSlet
 2. Den er blevet flot - klæder dig rigtig godt!

  SvarSlet
 3. Den er super smart ;)
  Godt det lykkes.

  Yt

  SvarSlet
 4. Åhr, den er blevet super smart og klæder dig så fint :)

  SvarSlet
 5. hej den er da kanon flot.. få jo helt lyst til at strikke den også..

  SvarSlet
 6. Jeh synes at den er så flot - og dejligt at se at "os lidt runde" også kan bruge en Karla. Jeg putter den på min todo-liste, og vender tilbage til dig hvis jeg får brug for hjælp til størrelsen :-)

  SvarSlet
 7. Tak for kommentarer. Jeg har været glad for at have kjolen på i aften. Og til Sigrid kan jeg sige, at jeg faktisk har fået et ganske enkelt råd til at forstørre størrelsen fra Rasmilla, nemlig at undlade den sidste indtagning på skørtet. Jeg tror så ikke det ville have været helt nok til mig, men det er sikkert fint for andre.

  SvarSlet
 8. Den er blevet super flot og klæder dig :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er den blevet lækker - det bliver spændende at se den live til festmiddagen på lørdag.

  kh Jane

  SvarSlet
 10. Nej, hvor er den blevet fin - så elegant i grå og sort :-) Og så sidder den jo intet mindre end perfekt på dig - det er så dejligt, når sådanne større ændringer lykkes :-)
  Håber, vi løber ind i hinanden på Fanø, for vi har ikke meldt os til festmiddagen!

  SvarSlet
 11. Det er dejligt at se en strikket kjole, der sidder så smukt. Jeg sidder i nogle overvejelser om at strikke en kjole til vinterbrug. Dit garnvalg er meget inspirerende.

  SvarSlet
 12. Super flot model, du der har fået lavet. Den klæde dig rigtig flot !

  SvarSlet
 13. Din Karla er blevet skøn...
  Det ser ud til, på billedet, at dine rettelser er lige i øjet. Smuk er du i hvert fald med den på.

  SvarSlet
 14. Rigtig flot Karla kjole !
  tillykke med den.
  mvh Mona
  dqpage.blogspot.com

  SvarSlet
 15. Karla er blevet fantastisk fin og passer dig rigtig godt! Super at lørdags-påklædningen er på plads, så ved vi hvad vi skal kigge efter :-)

  SvarSlet
 16. Hvor er det dejligt at få anerkendt et produkt - tak skal I have.

  SvarSlet