Bloggen her skal være min strikke-dagbog - et stykke historie til mig selv - som jeg meget gerne deler med andre.

mandag den 19. september 2011

Nye sko - og hvad dermed fulgte!

Jeg skulle bare have købt et par strømper, der kunne gå sammen med kjolen Karla i lørdags. Men hvad var det - næsten - første jeg fik øje på, da jeg kom ind i butikken efter strømper? Ja, det var sko:


Det viste sig, at butik Anastasia havde hjemtaget mit yndligsskomærke, det spanske El Natura Lista (se også Krea-Leas blog), der laver sko af rigtig gode materialer i efter min smag skønne farver og faconer. Jeg har tænkt på blå sko i årevis, og nu stod de der! De måtte bare med mig hjem, de sko.

Jeg har også meget længe tænkt på mit smukke midnatsblå garn og hvad det kunne blive til. Og nu trængte en beslutning sig på. Selv om jeg i et års tid har været i tvivl om, hvorvidt jeg skal strikke Anette Danielsens No. 1, eller ej, så tog min hjerne nu næsten uden min aktive medvirken beslutningen om, at det skal jeg da. For den skal jeg bruge til mine nye sko.

Så der er slået op til en kjole/spencer, som jeg stadig er usikker på klædeligheden af på min figur, i disse farver:

Så nu må jeg jo se, om barometret står på smukt eller hvad den dag, jeg kan tage den færdige No. 1 på, sat på pindene er den i hvert fald.

Så meget for min plan om at tage til Fanø med tomme strikkekurve. Jeg må nok se i øjnene, at tomme strikkekurve måske nok kan tænkes, men ikke realiseres, her hos mig.

10 kommentarer:

 1. hej
  sikke frække sko og de passer da perfekt til det garn du har. er sikker på du bliver smuk i din kjole nr 1.
  en tom strikkekurv..... om det lykkes dig så fortæl mig hvordan for min kommer nok aldrig til at være tom, for man må da have noget i hænderne..
  god tur til Fanø og hils alle de andre blogger der.

  SvarSlet
 2. Fantastiske - dem ville jeg også ha´ kastet mig over med det samme. Og selvfølgelig skal der strikkes en kjole, der passer og hvorfor skulle barometeret ikke stå på smukt - jeg tror, den vil klæde dig - engang imellem skal vi jo udfordre os selv lidt :-)
  Glæder mig til vi ses på lørdag :-) Og nu må jeg altså holde op med at blogge, jeg skal læse!!!

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på de sko også var hoppet på mig hvis jeg var kommet forbi. De er super lækre :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med de nye sko. Har selv et par i samme mærke - dem er jeg nærmest flyttet ind i :o) de er bare super behagelige. Så jeg tror også du bliver glad for dine.
  mvh Mona
  dqpage.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Åh, dine sko er fantastiske!!

  Og klart du er nødt til at strikke en kjole til dem :-) Og No. 1 er et godt valg; det er jo den fedeste kjole!

  Hold op, du har været hurtig med Karla!!!! Og hvor er den blevet flot og velsiddende.

  Jeg er snart færdig med min No. 1 og kan ikke vente med at slå op til Karla!!!

  SvarSlet
 6. Åh - hvor er det fine sko! Jeg ville bestemt også have slået til med det samme:-) Og så ser de ovenikøbet ud til at være komfortable at gå i.

  SvarSlet
 7. Tak for gode ord til de blå sko, jeg kan fortælle at de er rigtig dejlige at gå i samt at no. 1 skrider fremad. Men det bliver IKKE i samme tempo som Karla gjorde. Nu skal der slappes mere af med pindende og der må gerne skiftes lidt mellem strikkerierne.

  SvarSlet
 8. Det er da den smukkeste, mest himmelblå undskyldning for at starte nyt strikkeprojekt, jeg længe har set :-) Håber vi render ind i hinanden på Fanø?!

  SvarSlet
 9. Sikken en smuk farve du har valgt til din nye kjole. Jeg prøvede den i går i en garnbutik. Det er en rigtig spændende model.

  SvarSlet
 10. Jeg er vild med dine sko, der er lækre .-)
  No1 bliver smuk i de blå farver, glæder mig til at se mere til den. Her er det ikke muligt at holde strikkekurven tom eller med enkelt projekt, der er altid flere.
  Majbritt

  SvarSlet