Bloggen her skal være min strikke-dagbog - et stykke historie til mig selv - som jeg meget gerne deler med andre.

søndag den 22. januar 2012

Garnreoler og Camomille den tredie

Efter oprydning og installering af det fælles garn ser mine garnreoler sådan ud:Og mit nyeste projekt ser sådan ud:Jeg har været meget, meget glad for min udgave af Camomille i denne vinter, selv om det slet ikke har været koldt. Og jeg har længe gået og tænkt over, hvilken farve min Camomille nr. 2 skulle have.

Det problem løste sig selv, da jeg pakkede garn ud i går. Jeg forelskede mig hovedkuls i farve Damask, som er rigtig god sammen med Isagers alpaca 1, farve 13 som jeg havde liggende på en hylde. Så var det bare at gå i gang. (På mine strikkepinde er det Camomille nr. 3, det første strikkede jeg til min søster).

Og jeg vil også have et par Ginger handsker i den farve, men det bliver først efter Camomille.

Der var iøvrigt også en masse andre projekter - og de har faktisk ikke ligget helt stille. Det følger der lidt dokumentation af i morgen, som er den sidste af mine fem fridage i denne omgang.

Det har været herlige dage.

8 kommentarer:

 1. Flot, Jeg holder også meget af camomille.
  Er næsten lige blevet færdig med min den 1., men allerede igang med at tænke farve et mere, som skal gives væk til min kusine.

  SvarSlet
 2. Sikke dog en orden det ser rigtig godt ud så er der mere overblik over farverne på den måde.

  Flotte nuancer til Camomille som man jo aldrig bliver træt af.

  Tak for din søde hilsen ;-))

  kh Jane

  SvarSlet
 3. hej
  det bliver kanon flot... jeg har selv lige købt til mit føste Camomille.... kan jo forstå på jer andre at man bliver afhænging af dem. de er også rigtig flotte. glæder mig til mit kommer på pinde.

  SvarSlet
 4. Hvor ser de reoler indbydende ud ;o)
  Jeg kan godt forstå at Camomille er blevet så populært, for det fungerer bare - smukke farver du har valgt til dit nr. 3!

  SvarSlet
 5. En garnreol er et meget smukt møbel :-)

  SvarSlet
 6. Sikken skøn orden i reolen .. der er noget at leve op til for mit garnlager :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. uhhh det garnlager ser da godt nok lækkert ud og hvilken skøn orden, mon ikke lige du kan sende lidt af den ordenssans til mig :-)

  Sjalet ser skønt ud i de farver, glæder mig til at se det færdige resultat :-)

  SvarSlet
 8. Ih og Åh og Næh og nejmendog, hvor er det en savlelækker reol du der har fået banket sammen. Jeg falder lige i svime. Sikken en masse garnguf. Der er skønne sager at tage fat på. Dit camomille i damask skal nok blive smukt, jeg glæder mig til at se det.

  SvarSlet