Bloggen her skal være min strikke-dagbog - et stykke historie til mig selv - som jeg meget gerne deler med andre.

lørdag den 21. januar 2012

Strikkeklubbens fælles garnindkøb

Så skete det. Seks ud af otte kvinder fra min strikke-klub har bestilt fælles garn hos Holst. Vi har alle fået nogle yndlingsfarver med i købet af cones, og derudover har vi valgt en række mulige og smukke kontrastfarver, som vi har købt i nøgler. Men nu foregriber jeg begivenhedernes gang, for først kom jo kassen:Det var fantastisk at se postkvinden slæbe den store kasse op til huset i går formiddags, især fordi jeg vidste, hvilke rigdomme kassen indeholdt.

Men jeg havde aftalt med Anne, at hun skulle komme og være med til at lukke op for garnet. Så jeg måtte vente hele to timer med at sætte en kniv i tapen, for hun kunne ikke komme før kl. 12. De to timer brugte jeg til at rydde op i garnlageret. Det fælles garn skal bo hos mig, fordi jeg i forvejen har garnlager inde i min stue, så hos mig vil det ikke være i vejen - tværtimod.

Endelig kom hun:Og så kunne udpakningen begynde, næsten helt andægtigt. Anne skulle have garn med hjem til en hippie-trøje fra Dale. Sådan en som denne her. Her spekulerer hun over, hvordan den skal se ud:Og her ligger Rasmine efter at have deltaget i en nu veloverstået garnudpakning.Bedre kan livet vist ikke blive.

22 kommentarer:

 1. Det ser altså bare lækkert ud kan godt forstå, at du næsten ikke kunne vente, for hold da fest en masse lækkert garn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion. Ja, det er rigtig lækkert, det her. Så nu skal der planlægges!!!! Jeg har iøvrigt ladet mig fortælle, at du er her fra Præstø? er det sandt? Jeg kan stadig ikke komme igennem med kommentarer på din blog, så derfor spørger jeg her.

   Slet
 2. Wau for et garnorgie - har I fået det til en bedre pris eller hvad?
  Jeg er vild med Holstgarn, det er i de skønneste farver!
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, vi har ikke fået det billigere. Vi har spurgt om rabat, men så skal man købe alt, alt for meget. Vi har købt det sammen for at have det til rådighed allesammen, både for at kunne handle på vores ideer med det samme, og for at have mange farver til rådighed, som vi kan bruge i små mængder uden at skulle købe 25 eller 50 g. Og kvaliteten af garnet er rigtig god - så vi glæder os.

   Slet
 3. Wuauw, der er simspelthen ikke noget så skønt som at være omgivet af så mange skønne farver! Der er til mange fantastiske projekter i den bunke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er til mange projekter, og de er allerede sat i gang hos Anne og Vibeke og hos mig starter et af dem her i eftermiddag, men mere om det senere.

   Slet
 4. Hold da op hvor er der meget garn. Hvor er det skønt at I gik sammen om at købe garn. Sikke mange skønne farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også, det bliver en god oplevelse at dele garnet. Tre af os er allerede i gang med at strikke nyt.

   Slet
 5. Wow sikke en rigdom og sikke en verden af muligheder der er i så meget garn. Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer ud af alt det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at se, hvad der kommer ud af det. Både hos mig selv og på alle de andre('s) strikkepinde.

   Slet
 6. Det var da en pæn potion garn der kom med posten :-) Sikke mange lækre projekter der kan komme ud af det, synes det er en super ide at i har købt stort ind sammen.
  Glæder mig til at se hvad du finder på.
  God weekend
  Majbritt

  SvarSlet
 7. Hold da op, sikken en kæmpe kasse - de to timer må have været et mareridt ;-)

  Der er bare ikke noget skønnere end at sidde og kikke på garn i læssevis og drømme om alle de fantastiske projekter, der kan komme ud af det. Hvor er du iøvrigt flot i din petrol-blå trøje :-)

  SvarSlet
 8. Hej Lene. Ja, de to timer VAR et mareridt. Heldigvis var der masser at rydde op i, så de gik da. Og projektdrømmene har selvfølgelig været i gang længe. Det, der er blevet realiseret er en ny udgave af Camomille, som jeg glæder mig meget til at få lavet. Jeg tror, jeg viser den lidt frem i morgen. Og så kommer der jo mere fra Helga Isager i løbet af næste uge og det ser jeg meget frem til. Med mange skønne farver i tankerne.

  SvarSlet
 9. Det ville pynte rigtig meget i mit værelse - man burde bestille så meget på en gang, så var det lidt at tage af. Det er fornuftigt, at I har bestilt i hele spoler, det er nemmere at opbevare.
  Tillykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Om lidt kan du se, hvordan det ser ud i vores stue (min del af den).

   Slet
 10. Jaaa det var en stor dag ;O) har allerede krampe i armene af mit nye "hippie" projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig meget til at se det, håber og tror at det går flot.

   Slet
 11. Det var da en helt fantastisk pakke at modtage, jeg havde haft mere end svært ved at vente med at pakke ud:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også svært - men nu er det frygtelig dejligt.

   Slet
 12. Hvor fantastisk dejligt! Elsker, at I har en strikkeklub :) Mine veninder og jeg har en hyggeklub, men det er jo ikke helt det sammen. Kan I godt snakke mens I strikker og tæller?

  Jeg kan godt forstå, at det næsten ikke var til at vente med at åbne for kassen, for sikke meget og mange slags garn, der var i den.

  God søndag!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 13. Oioioi! For en fantastisk diger pakke! Rett misunnelig her jeg sitter!

  SvarSlet